Bij Sanitair Maas & Waal vindt u de meest actuele meubelen waarbij de laatste trends op interieurgebied op de voet worden gevolgd. Daarom houden we u met onze ‘binnenkort verwacht’ collectie op de hoogte van de meubelen die u binnenkort kunt komen bewonderen bij ons in de Showroom! U vraagt zich wellicht af wanneer deze artikelen bij ons zijn te zien zijn. Ook wij kunnen niet wachten op deze nieuwste aanwinsten voor onze collectie, maar ook wij hebben te maken met levertijd. Afhankelijk van het merk, houdt u rekening met 8 tot 12 weken. De verwachte meubels zijn reeds te bestellen via onze webshop of u kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Of u nu gaat voor een nieuwe inloopdouch, bad, waskom of toiletpot, bij de beste sanitair leverancier in Maas & Waal slaagt u beslist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *