Over ons

Wie zijn wij?

Sanitair en Tegels

Maas & Waal

Sanitair en Tegels – Maas en Waal is een uniek bedrijf gevestigd in Druten. Vanwege onze samenwerken met twee verschillende bedrijven kunnen we alles aanbieden wat bij complete vernieuwing van badkamers en toiletten komt kijken.

Wij bieden superieure badkamer en Toilet vernieuwingen. Van ontwerp tot voltooiing.
Onze ervaren installateurs hebben de Maas en Waalse markt al meer dan 10 jaar met trots bediend. Altijd luisterend naar onze klanten, creëren we verbluffende en functionele badkamer- en toiletrenovaties die gebouwd zijn om lang mee te gaan.
Het begint allemaal met een korte GRATIS en NIET-VERPLICHTE afspraak om de specifieke behoeften van het project te bepalen. Na goedkeuring zorgen wij voor de rest. Belangrijk voor ons is dat onze klanten de best mogelijke kwaliteitsservice ontvangen. Van begin tot eind.

Er staat altijd iemand van ons team in onze showroom, zodat we alle vragen kunnen beantwoorden die u heeft met betrekking tot de klus die wij voor u uitvoeren. Wij zijn van mening dat u zich veilig moet voelen over de taken die we op ons nemen. Daarom besteden we veel aandacht aan de communicatie tussen ons, onze teamleden en onze klanten.

Onze showroom is gevestigd in Druten, maar onze toegewijde teams zijn blij om naar nabijgelegen plaatsen te reizen, zoals Nijmegen, Arnhem, Venendaal of zelfs ‘S Hertogenbosch! Bel ons als u niet zeker weet of we bij u kunnen komen. (waarschijnlijk valt er wel iets te regelen)
Ons doel is om uw dromen van een mooi huis waar te maken.

Onze projecten

Volg ons online

Blijf op de hoogte van de nieuwe trends!

In samenwerking met:

Sanitair en tegels Maas & Waal logo's
Sanitair en tegels Maas & Waal Tegels

Tegels

Voor uw badkamer, tuin of woonkamer.

Sanitair en tegels Maas & Waal Badmeubel

Meubels

Exclusieve design meubels.

Sanitair

Trendy en tijdloos.