Showroom Impressie

Ontwerp en realisatie

Stap 01: Showroom bezoek en realisatie ontwerp
Naar aanleiding van U wensen en ideeën zullen wij met U aan tafel een ontwerp realiseren met kleurstellingen en materialen. Vervolgens zal er vrijblijvend een offerte voor U opgesteld worden voor het leveren van de gekozen materialen en/of dit als compleet als pakket bij U aan te bieden. Om een zorgvuldige offerte uit te brengen zullen wij vrijblijvend een opname op locatie uitvoeren om alle bestaande technische en bouwkundige zaken goed in beeld te kunnen brengen.

Stap 02: Tijdsbestek en realisatie uitvoering
Wij zullen met U in een tweede gesprek aan tafel, in stappen het door ons gemaakte uitvoeringplan gezamenlijk doornemen waarin alle technische zaken verwerkt zijn na aanleiding van de locatie opname om een realistisch plan te bieden die technisch te realiseren is.  In dit gesprek zal ook eventueel  de startdatum besproken worden voor het aanvangen van de werkzaamheden met tijdslijn tot oplevering.

Stap 03: Uitvoering en ontzorgen
Vanaf kantoor en op locatie worden de logistieke, bouwkundige en installatie technische werkzaamheden gecoördineerd en in gang gezet volgens de besproken tijdslijn.  Door onze vaste gekwalificeerde vakmensen die op elkaar ingespeeld zijn zullen de werkzaamheden volgens tijdlijn uitgevoerd worden.  Door deze inmiddels bewezen werkwijze word U volledig ontzorgt en hoeft U alleen nog uit te kijken naar het eindresultaat.

tegel impressie

Wij voeren in onze showroom een groot en ruim assortiment in kwalitatieve vloer en wandtegels, uiteenlopend van betonlook, houtlook mozaïeken, marmer  en natuursteen in diverse kleuren en maten.

Voor een optimale beleving hebben wij diverse impressie wanden en kooien opgesteld met diverse gewilde combinaties in diverse maten en kleuren aangebracht. Wij leveren zowel rustige basis tegels tot exclusieve glas, marmer en beton design platen en Xl tegels. Voor zowel keuken, badkamer, of woonkamervloer ben U bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is ook ingesteld op grotere complexen zoals hotels restaurants en sportcomplexen.

Binnenkort word er in de showroom een nieuwe lijn exclusieve 3×1 tegelplaten opgesteld die een waanzinnig ruimtelijk effect weergeeft.

Ons volledige assortiment heeft een Label A+ specificering van de hoogste kwaliteitsklasse.  Wij betrekken ons assortiment met een exclusief een recht voor de Nederlandse markt vanuit twee Italiaanse vooraanstaande fabrieken.

Logistiek:

Door onze rechtstreekse fabriek samenwerking en goed opgezet logistiek met diverse transporteurs hebben we de kracht om grotendeels ons compleet opgestelde showroom assortiment binnen 14 dagen uit te kunnen uitleveren. Ongeacht of het in eenheden zijn of een mix van diverse modellen maten vloer en/of wandtegels.

Exclusieve wastafel meubel opstellingen

Wij voeren een lijn met een maatwerk fabrikant. De lijn is gericht op exclusieviteit en design. Van het volledige assortiment zijn er een aantal opgesteld in onze showroom. U kunt deze design wastafel meubelen voledig naar uw wens configuren. Bijna alles is werkelijk mogelijk, of U meubel nu 89 cm moet zijn of 298 cm. Alles word exclusief op maat gefabriceerd. Van ondermeubel tot topblad in vele kleuren variaties. De materialen zijn van topkwaliteit en extreem verfijnd afgewerkt tot in de kleinste details. Lades, groot of klein , staand of hangend uitgevoerd met solid surface, marmer blad of waskommen alles is mogelijk.

U bent van harte welkom in onze showroom om deze design meubel lijn met onbegrensze mogelijkheden kleur variatanten en afmetingen te komen bekijken.

exclusieve-meubel-2

Tevreden Klanten

Project-afbeelding-23

Sanitair en Tegels

Maas & Waal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
13:00 tot 17:30 uur
Zaterdag
10:00 tot 16:00 uur

Contact

Kattenburg 54H
6651 AP Druten
+31 (0)487 70 02 32
info@sanitairmaasenwaal