Showroom Impressie

In drie stappen naar uw droom badkamer, toilet of....

Stap 1: Bezoek aan de showroom
Naar aanleiding van uw wensen en ideeën zullen wij samen met u, aan tafel, een ontwerp schetsen met kleurstellingen en materialen. Er wordt met u besproken of dit pakket al dan niet gemonteerd moet worden en zullen ook deze kosten meegenomen worden in de offerte. Om een eerlijke offerte uit te brengen zullen wij de situatie komen bekijken om zo alle bestaande technische en bouwkundige zaken goed in beeld te kunnen brengen. Vervolgens zal er, vrijblijvend, een offerte voor u opgesteld worden op basis van de gekozen materialen en uitvoering van het project.

Stap 2: Tijdsbestek en realisatie uitvoering

In een tweede gesprek zullen we met u de stappen uit het door ons gemaakte uitvoeringsplan doornemen. Tijdens dit gesprek worden ook de technische zaken besproken die in het plan opgenomen zijn, zodat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal nodig is om het eindresultaat geheel aan uw wensen te laten voldoen. Ook zal de planning van het project doorgesproken worden; van startdatum tot oplevering.

Stap 3: Uitvoering
De logistieke, bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden worden gecoördineerd en in gang gezet volgens de met u afgesproken planning. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door onze vaste gekwalificeerde vakmensen. Door onze manier van werken wordt u volledig ontzorgd en hoeft u alleen nog maar uit te kijken naar het eindresultaat.

Sanitair en tegels Maas en Waal_IMG_9370 (4)

tegel impressie

In onze showroom vindt u een groot en ruim assortiment in kwalitatieve vloer en wandtegels; van betonlook tot houtlook mozaïeken, van marmer tot natuursteen in diverse kleuren en maten.

Voor een optimale beleving zijn impressiewanden opgesteld met in diverse maten en kleuren. Wij leveren zowel rustige basistegels tot exclusieve glas, marmer en beton designplaten en XL-tegels. Voor zowel keuken, badkamer, als woonkamervloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons assortiment is ook ingesteld op grotere complexen zoals hotels, restaurants en sportcomplexen. Binnenkort wordt in de showroom een nieuwe lijn exclusieve 3×1 tegelplaten opgesteld die een waanzinnig ruimtelijk effect weergeven.

Ons assortiment heeft een Label A+ classificatie, dit betekent: van de hoogste kwaliteitsklasse. We zijn trots dat wij, exclusief voor de Nederlandse markt, een assortiment kunnen leveren van twee vooraanstaande Italiaanse leveranciers.

Logistiek:

Door onze directe samenwerking met leveranciers én een goed logistiek systeem hebben we de kracht om ons compleet opgestelde showroom assortiment binnen 14 dagen uit te kunnen uitleveren. Ongeacht de combinatie van diverse modellen maten vloer en/of wandtegels.

Exclusieve wastafel meubels

We voeren een lijn met een fabrikant die maatwerk levert. De lijn is gericht op exclusiviteit en design. Van het volledige assortiment zijn een aantal voorbeelden opgesteld in onze showroom. U kunt deze design wastafelmeubelen volledig naar uw wens samenstellen. Bijna alles is mogelijk; een meubel van 89 cm of 298 cm. Alles wordt exclusief op maat gemaakt. Dus voor elke ruimte hebben wij een oplossing. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden van onder meubel tot topblad in vele kleuren en variaties. De materialen zijn van topkwaliteit en extreem verfijnd afgewerkt tot in de kleinste details: lades groot of klein, staand of hangend uitgevoerd, met solid surface, marmerblad of waskommen. Werkelijk alles is mogelijk.

U bent van harte welkom in onze showroom om deze designmeubel lijn met onbegrensde mogelijkheden, kleurvarianten en afmetingen te komen bekijken.

exclusieve-meubel-2

Tevreden Klanten

Project-afbeelding-23